Creatieve Workshop met Femke Delen

femkeLijkt het je leuk je eigen trommelsteen te maken? Kom dan meedoen in de kindertent bij Femke van Praktijk la Faye. In de workshop na de lunchpauze kun je met schuurpapier en raspjes (deze zijn alleen voor kinderen vanaf 7/8 jaar) en je steen polijsten tot een gladde, mooie steen. Een knuffelsteen ligt lekker in de hand en je kunt hem ook in je broekzak dragen. Je start met een kleine oefening om contact te maken met het dier in jezelf dat je kracht geeft of die een kenmerk heeft die jij ook graag wilt hebben. Met deze kracht in gedachten zoek je een steen uit die je gaat bewerken. Zo breng je de kracht van het dier in de steen. Na de workshop kun je in de kindertent blijven om je werk af te maken of om één van de activiteiten van de middag te doen.

Vanaf 12 uur is Femke aanwezig in de buurt van de kindertent.  Dan kun je komen om mandala’s te kleuren of je eigen mandala te ontwerpen. Wil je liever op een groot vel tekenen? Ook dat kan voor en na de workshop. In de middag na de workshop kun je verder met je trommelsteen of een van de andere activiteiten die Femke aanbiedt.

 

Over Femke van La Faye

Femke Delen is kunstzinnig coach en werkt in haar praktijk La Faye met kinderen & ouders, (jong)volwassenen. Praktijk La Faye ondersteunt kinderen & hun ouders of volwassenen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met hooggevoeligheid of je gevoelens, of bij het vinden van een nieuwe richting in je leven. Door te leren contact te maken met je lijf en je gevoel ga je ontdekken wie je bent en wat je wilt, of niet wilt. Het antwoord op je vraag is al in jezelf aanwezig. Er zijn vergoedingsmogelijkheden via de vrij toegankelijk hulp van de gemeente Wageningen voor deze individuele trajecten.

Daarnaast heeft ze een atelier waar ze kunstzinnige/intuïtieve workshops in kleine groepen (zowel kinderen als volwassenen) verzorgt en kinderfeestjes begeleidt. Ook maakt ze kleine objecten en/of sieraden van speksteen, vilt of klei. Dus zoek je een apart kado? Dan ben je aan het goede adres.

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen