Dru Flow Yoga - Esther van Eersel

IMG_4511

Deze les is helaas volgeboekt, maar bij droog weer is er meer plaats in de les en kan je nog aansluiten.

Dru Flow Yoga

In deze dru flow yoga les gaan we aan de slag met een vloeiende lessenreeks uit de Dru Yoga. De bewegingsreeks helpt je om de energie in je lichaam en vooral langs je wervelkolom te laten stromen. De bewegingen helpen je om komen tot een verbinding met jezelf en brengen een diepe innerlijke rust. Wil jij ervaren hoe je jezelf goed kunt gronden en wil je tools krijgen om ook in de drukte van alle dag steeds weer te kunnen ontspannen en opladen? Kom dan meedoen in deze les.

 

Over Esther

Yoga en meditatie vormen een fijne verrijking in mijn leven, en met veel plezier geef ik yogales en coach ik mensen rondom hoogsensitiviteit en zelfcompassie. Daarin richt ik me op bewegingen, meditatie en visualisaties die helpen om je te ontspannen en om te komen tot een verbinding met jezelf. Daarbij vind ik bewegen vanuit zachtheid en liefde voor jezelf belangrijk en dat is dan ook de insteek van mijn lessen!

Bewaren

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen