Familie Yoga - Kids Yoga

WP_20170328_129Familie Yoga

Yoga betekent verbinding. Dat is ook de focus van deze familieyogales! Ouders en kinderen van alle leeftijden zijn welkom (ook tieners!) om samen yoga te doen. Ervaring met yoga is niet nodig. De les heeft een speels karakter waarin toch alle elementen van yoga terug te vinden zijn, yogahoudingen, respect, samenwerking  en aandacht voor elkaar, wat de filosofie van yoga leert, ademspel, concentratie én een fijne ontspanning . Welkom!

 

Over Femmy van Kids Yoga

Femmy Brug is de oprichtster van Kidsyoga, een organisatie die als doel heeft yoga toegankelijk te maken voor alle kinderen en tieners. Femmy is al twintig jaar yogadocent en geeft lessen aan de WUR, maar ook wekelijks aan kinderen . Zij is de auteur van drie boeken over yoga en meditatie met kinderen en geeft de opleiding KIDSYOGA en trainingen over yoga en mindfulness op school. Femmy is in maart naar Tanzania geweest om daar de opleiding te geven en daar is deze foto van!

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen