Gentle Yoga - Paulien Borst

paulien-borst-kundalini-yogaGentle Yoga

Juist als je beperkt bent in je beweging, omdat je een blessure hebt, ziek bent of ouder wordt, heb je baat bij yoga of Gentle Yoga (vanuit de traditie van Kundalini Yoga). Gentle Yoga is geschikt voor iedereen. Dynamische en rustige oefeningen, ademhalingsoefeningen, klankheling (mantra’s) en meditatie maken onderdeel uit van de les. De oefeningen zijn rustiger, niet te lang en niet te zwaar. Er is persoonlijke aandacht en een stapsgewijze opbouw, met verschillende opties. Ook kun je gebruik maken van een stoel om houdingen te vergemakkelijken.

Tijdens Gentle Yoga ligt de nadruk op het langzaam ruimte maken in het lichaam zodat de energie vrij kan stromen. Tegelijkertijd wordt kracht ontwikkeld. Speciale zorg is er voor fragiele gebieden van het lichaam als de nek, knieën, schouders, lage rug en enkels. Gentle yoga stimuleert het zelf-helend vermogen, versterkt innerlijke kracht en immuunsysteem, verbetert de circulatie en ademhaling.

 

Over Paulien

Toen ik onbevangen mijn eerste ervaringen met Kundalini Yoga opdeed, werd voor mij de kracht en zuiverheid van deze vorm van yoga voelbaar. Kundalini Yoga werd een weg om het contact met mijn ziel te herstellen en mijn levensvreugde en levensenergie te hervinden. Het helpt me meer en meer te leven met mijn ziel aan het roer, mijn hart open, daadkrachtig vorm en richting gevend aan mijn leven.

Ik geef les met het enthousiasme en de gedrevenheid die ik voor de Kundalini Yoga voel. Ik geef les zoals ik in het leven sta: met toewijding en zorgvuldigheid, met eerbied en altijd op zoek naar zuiverheid, met humor en met mijn voeten op de grond.

Paulien geeft Gentle Yoga op donderdagochtend in Yogacentrum Suniya in Wageningen en Kundalini Yoga op woensdagochtend bij Centrum Zweiersdal in Oosterbeek.

 

 

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen