Hatha Yoga - Annemarie Wagemakers

Hatha Yoga – flow met de elementen

naamloosVindt de juiste balans tussen lichaam en geest en in het denken en voelen. In deze yogales maken we gebruik van de elementen, en doen we een aantal series gericht op het versterken en versoepelen van het hele lichaam. We starten met een eenvoudige aardegroet, om je te verbinden met de aarde. Vervolgens volgen een aantal actievere series. Met bijvoorbeeld de watergroet kom je in een flow, doordat de houdingen elkaar op een vloeiende wijze opvolgen.

Laat je verrassen door het effect dat deze houdingen en series op je lichaam hebben. De oefeningen helpen in ieder geval om de energie te laten stromen waardoor je jezelf fit en vitaal voelt. In de les is aandacht voor het goed uitvoeren van de oefeningen waardoor de uitwerking optimaal is. Je bepaalt hierbij zelf je mogelijkheden en grenzen. We sluiten af met een ontspanningsoefening.

Over Annemarie

Sinds 1990 geef ik met veel plezier yogales in Wageningen. Ik streef er naar om een prettig en evenwichtig gevoel in de houdingen te hebben en tegelijkertijd de houdingen zo goed mogelijk uitvoeren. In de lessen heb ik een gevarieerd aanbod van oefeningen die de spieren en gewrichten soepel en sterk maken en de bloedsomloop verbetert. Aandacht voor de ademhaling helpt om tot rust te komen en het denken helder en kalm te maken. Met behulp van ontspanningstechnieken leer je jezelf volledig te ontspannen. Yoga maakt je bewust van je lichaam en leer je alert te zijn op je grenzen door een combinatie van inspanning en ontspanning. De kracht van yoga is dat iedereen het op zijn of haar niveau kan beoefenen, waardoor iedereen mee kan doen. De lessen worden gegeven bij FysioFlex, Floralaan 77, op maandag- en woensdagavond.

Bewaren

Bewaren

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen