Intuïtieve Yoga - Jacqueline van Steenbrugge

Intuïtieve yoga

Jacqueline van Steenbrugge yogadag2016 fotoBij Intuïtieve yoga is je intuïtie de ingang. Het gaat erom je open te stellen en te voelen, niet om iets te willen bereiken. Het is niet alleen het loslaten van spanningen, maar het gaat een stapje verder. Intuïtie gaat voorbij het denken. Door deze energie toe te laten, kun je wezenlijk veranderen, innerlijk groeien, steeds meer stilte en vrede in jezelf realiseren, uiteraard met je voeten op de grond.

Praktisch gezien doen we oefeningen uit de ‘gewone’ (Hatha)yoga, met veel aandacht en aanwijzingen voor ontspanning en adem. Het gaat hierbij niet om lenigheid, maar om energiedoorstroming, die je zelf langzamerhand kan gaan ervaren. Dus iedereen kan meedoen, je hoeft niet je benen in je nek te leggen of op je hoofd te gaan staan. Soms gebruiken we klank (de stem) tijdens de oefeningen. Als afsluiting van de les is er een korte ontspanning op muziek van klankschalen en andere instrumenten, een korte meditatie.

Over Jacqueline

Deze vorm van Yoga heb ik zelf ontwikkeld, op basis van Hatha yoga en Ajna yoga. Ik geef al meer dan 25 jaar yogales en uiteraard verandert mijn les mee met de veranderingen die ikzelf doormaak. Ik heb verschillende spirituele leraren gehad (o.a. Osho, Alexander Smit, Freek Dam) en ik heb verschillende Indiaanse (Native American) inwijdingen gekregen. Overigens geef ik naast de yoga ook individuele healings, zweethutten, meditatie, workshops yoga en klankbad, stemwerk en dansles. Voor meer info: www.stilinbeweging.nl.

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen