Karam Kriya workshop Ingrid Gomersbach

Workshop Karam Kriya

IngridDeze workshop geeft een introductie in Karam Kriya number awareness: ‘Date of birth’. Karam Kriya biedt je een raamwerk om jezelf, anderen en de wereld om je heen te begrijpen. Door het toepassen van numerologie op bijvoorbeeld je geboortedatum, krijg je inzicht in hoe de wetten van oorzaak en gevolg van toepassing zijn op jouw leven. Tijdens deze workshop kijken we naar de begrippen karma en dharma in relatie met jouw geboortedatum.

“Karam Kriya is the conscious exhaustion of the lie that keeps us from self-realisation, from the meeting with our true nature divinity itself”- Shiv Charan Singh

Over Ingrid (Sada Sat Simran Kaur)

Ingrid kwam op 18 jarige leeftijd in aanraking met Kundalini yoga en verdiept zich sindsdien in de onuitputtelijke rijkdom van de teachings van Yogi Bhajan. Sinds begin 2000 onder begeleiding van spiritueel leraar Shiv Charan Singh. Naast docent Levensbeschouwing geeft zij les aan de Karam Kriya Level 1 lerarenopleiding en de Karam Kriya Consultancy Training. Ook geeft zij Karam Kriya Consulten en Sat Nam Rasayan Healings.

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen