Kinderyoga - De Weideblik

Kinder Yoga – de Weideblik

kinderyoga festival de weideblik

We gaan op yoga-avontuur en maken spelenderwijs een ontdekkingstocht, met yogaoefeningen, spel en muziek.  Het is prachtig om te zien hoe kinderen veel plezier beleven door te fladderen als een vlinder of uit te strekken als een kat. Ook worden de zintuigen  geprikkeld en we werken spelenderwijs met de adem.  Kinderen gaan het verschil ervaren tussen spanning/ontspanning. Ze worden soepeler en krachtiger. Nieuwsgierig geworden? Leuk als je komt!

Ons thema dit jaar is balans, in het verhaal van een giraf die wil leren koorddansen! We doen zelf ook balans oefeningen en maken met koorden samen mandala’s. De les eindigt met een ontspanning en visualisatie verhaaltje.

Over Gea

foto yogafestival 2016 GeaGea is eigenaresse van Yoga- , Massage- en Trainingscentrum De Weideblik in Wageningen. In     het centrum worden verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van yoga,  zwangerschapsyoga en kinderyoga en babymassage met yoga. Gea verzorgt diverse opleidingen o.a Kinderyoga, Baby-Peutermassage met yoga en Peuter-Kleuteryoga en de opleiding holistische kindercoaching. Daarnaast is zij Yogadocent en geeft in Wageningen de Hatha en Flow yogalessen. Voor meer informatie www.deweideblik.nl of 06-11772723

 

Over Linda

kleur in twilightLinda heeft bij haar de opleiding kinderyoga voltooid en is daarna de kinderyoga lessen en Urbanyoga voor volwassenen gaan geven op deze prachtige en unieke locatie. Linda is naast kinderyoga docente ook showdans- en vinyasa flow docente.

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen