Klassieke Hatha Yoga - Andere Boeg

Klassieke Hatha Yoga - Andere Boeg - yogafestival WageningenKlassieke Hatha Yoga

Maak kennis met een aantal houdingen uit de Klassieke Hatha Yoga. In deze les ontspan je een tijdje in een houding voor je naar de volgende houding gaat. Je blijft goed voelen wat prettig is voor je lichaam, zodat je de juiste balans vindt tussen het trainen van je lichaam en rusten. Na de les voel je je dan tegelijkertijd energiek en ontspannen.

Klassieke Hatha Yoga: Monniken die de hele dag mediteerden vonden in de klassieke hatha yoga een effectieve manier om hun lichaam goed te laten functioneren, ondanks hun zittend bestaan. Door het aanhouden van de yogahoudingen werken deze regulerend op de organen en klieren in je lichaaam. Wanneer je regelmatig de klassieke hatha yoga beoefent, merk je dat je meer energie hebt en dat je weerstand toeneemt.

Over Marloes

Met veel plezier geef ik yoga en meditatie weekenden, retraites en vakantieweken op een bijzondere krachtplek op het water: het majestueuze schip Andere Boeg. Ik heb ruim 20 jaar ervaring met yoga en meditatie. Het leven zelf is mijn leermeester en spiegel. In 2006 gooide ik het met mijn partner over een andere boeg. Wij verwezenlijkten onze droom door een vrachtschip om te bouwen tot passagiersschip met 28 slaapplaatsen en een grote ruimte. Het verbouwen van Andere Boeg bracht een enorme verdieping en leerde me bovenal vertrouwen en overgave. Vertrouwen vanuit jezelf, vertrouwen op dat het leven je biedt wat nodig is – ook als het moeilijk is. Ik inspireer mensen graag tot een meditatieve leefstijl: kom je voor een weekendje relaxen, dan kun je het daarna ook toepassen in jouw dagelijks leven als je dat wilt.

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen