Mannen Yoga - Ramón Eikenaar

Mannen Yoga

!cid_ii_153beb11916368d1

Yoga voor mannen is een perfecte workout om te ontspannen, al je spieren te versterken en flexibeler te worden. Om deze yogavorm te beoefenen hoef je niet lenig te zijn. Het gaat niet om prestatie of competitie, dan misschien met jezelf. Met mannenyoga ben je fysiek en mentaal bezig. De krachtige oefeningen zorgen dat je opgewassen bent tegen de uitdagingen van deze tijd. Ze versterken je zenuwstelsel, brengen mentale balans en een constant energiepeil. Waardoor je beter met stress om kan gaan en je fitter voelt in alles wat je doet.

Over Ramón (Harnadh Singh)

“Jarenlang werkte ik in de “echte mannenwereld” van Defensie, Metaalbedrijven en als tourchauffeur. Altijd was ik bezig met vechten, competitie, (fysiek) sterk zijn. Toen ik een switch maakte naar het begeleiden van moeilijk opvoedbare jongeren, als pedagogisch medewerker, herkende ik de innerlijke kracht die nodig is om met deze groep te werken. In de yoga heb ik een weg gevonden om mijn innerlijke kracht nog beter te leren kennen en gebruiken. Het helpt me ook om meer rust te krijgen in mijn hoofd, waardoor ik minder last heb van de psychische gevolgen van de uitzending naar Libanon (PTSS).”

Ramón geeft Mannenyoga in Wageningen en Arnhem. Kijk voor meer informatie op:

www.kundaliniyogawageningen.nl/mannenyoga

http://yogacampusarnhem.nl/mannenyoga-arnhem-ramon-eikenaar/

 

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen