Meditatie - Laura Jonker

Transformatie in meditatie

Laura WinterZomer V6

Deze les staat in het teken van zachte en omhullende transformatie. Bij het woord transformatie denk je misschien al snel aan grootse of krachtige processen. Maar de diepst gaande transformatie die een mens kan doormaken is in de mind. En daar zijn processen subtiel en gevoelig.
“In mijn werk als lichaamsgericht therapeut en meditatieleraar zie ik dat veel mensen een diepgaande transformatie mogen/kunnen doormaken. Is het ook jouw tijd om ja te zeggen tegen dat wat je tot nu toe als moeilijk ervaren hebt? Het is mijn passie om mensen mee te nemen op reis naar binnen en transformatie van oude patronen naar nieuwe mogelijk te maken.
In deze meditatie neem ik je mee op een transformatie reis. Je kunt stappen zetten om dat in jezelf te aanvaarden wat je tot nu toe belemmerde. De les eindigt in stilte en al meedeinend op de golven van je ademhaling ontmoet je jezelf zoals je bent. Vrij van vooroordelen, emoties en andere menselijke valkuilen. Stralend!”

 

Over Laura

Laura mediteert al sinds ze zich kan heugen. In het bos, op haar kamer, geheel opgaand in het leven. Pas later toen ze op kamers ging wonen, kwam daar vorm en structuur in. De meeste vrouwen mediteren op een volkomen natuurlijke manier. Een blik, een beweging, een woord kan een meditatie zijn. Juist dit open en vloeiend meditatief gewaar zijn ondersteunt Laura in haar lessen. Het gaat haar om het ontmoeten van het eeuwig stralende in ieder mens. De stilte is een krachtig medium om die ontmoeting plaats te laten vinden. Dicht bij je zelf te komen en te blijven. Na die ontmoeting wordt liefdevolle aandacht voor jezelf als vanzelf. Zie www.zijnvolzin.nl.

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen