Shukra Yoga - Dinne Brinkman

Shukra Yoga

DinneShukra is de vedische benaming voor vrouwelijke organen. De sleutel tot je oerkracht. Er waren eens Shiva en Shakti, Purusha en Prakriti. De mannelijke en vrouwelijke oerenergie. Prakriti staat voor de oermoeder, de gouden baarmoeder. Eén worden met deze energie kan nog steeds, als je naar binnen keert met een liefdevolle intentie naar je vrouwelijke organen.  En alle dualistische plaatjes en gevoelens van angst, schuld, schaamte, verdriet en boosheid wiegt in de gouden baarmoeder tot je in pure liefde een word met het Al. Vervuld door vloeibare liefde sta je in je kracht om jouw gouden licht op aarde te zetten.

Deze yoga zijn langzame bewegingen en ademhalingsoefeningen met de aandacht in het bekkengebied en bij de vrouwelijke organen.  Hiermee maken we ruimte in deze  Shukra delen van ons lichaam. Om in het volgende stadium heling te ontvangen door Shakti prana toe te staan ons haar levenskracht te schenken. Zo kom je steeds dieper bij je ware potentie en je creatiekracht. En zeg je steeds dieper JAAA tegen het leven.

Over Dinne

Zoete lichtvoetigheid kende ik en toch was ik zo vaak dat gevoel kwijt, verloren in donkere onwetendheid. Voelde me ziek zwak en misselijk van alles wat mij overkwam. Afgescheiden van mijn eigen voedende wortels. Langzaam begon ik steeds meer en meer het echt goddelijke te herkennen en te omarmen in mijn leven en levensstijl. En ik begon het verschil te herkennen tussen Shiva en Shakti. De doelgerichtheid en helderheid van het goddelijk mannelijke.  En het voedende en creeerende (en vernietiegende) van het goddelijk vrouwelijke. Juist de verbinding met het goddelijk vrouwelijke, geeft mij de voeding en kracht om mijn heldere goddelijke boodschap op de aarde neer te zetten. Shukra zijn de sleutel om meesteres over je eigen sappige levensstroom te worden . Zo vul ik mijn lichaam steeds meer met mijn gouden stralende licht en mijn helingsenergie en kracht nemen steeds verder toe. Dankbaar ben ik voor deze rijke ervaring en geniet van het leven en haar sappigheid.

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
yoga-dance-meditation-healthy-treats
Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen