Yoga Lifestyle Workshop - Rinske Frederiks

Workshop Yoga Lifestyle

Yogi Bhajan bracht Kundalini Yoga naar het Westen vanuit India eind jaren 60. Hij deelde niet alleen de yoga oefeningen en meditaties. Zijn teachings omvatten uitgebreide aanwijzingen voor een levenswijze waardoor ieder aspect van je leven (meer) bezieling krijgt.

 “The purpose of all our efforts is simply to extend your awareness in your consciousness so you can have this foundation in experience and a base in positive habits. Then you can smoothly plan your life to any extent you like. You can radiate creativity and Infinity in all aspects of your life. That is the practical result of yoga. It is the capacity and right to live a healthy, happy, and holy life.”
–Yogi Bhajan

In deze workshop kan je  kennismaken met een yogische levenshouding en levenswijze. Misschien raak je wel geïnspireerd om  yoga een groter deel te laten uitmaken van je leven. We beginnen de workshop met het opstaan: Ishnaan (koudwater therapie), haar- en lichaamsverzorging,  kleding en hoofdbedekking. Daarna doen we een korte yogaserie voor het wakker worden. We duiken daarna in het thema voeding, waarna we yogaserie doen voor de verbetering van je spijsvertering.  Vervolgens  gaan we in op de yogische levenshouding en bewuste communicatie, gevolgd door een meditatie om te communiceren vanuit je hart (juist als je relatieproblemen hebt). We gaan verder met man/vrouw verschillen, relaties & seksualiteit, zwangerschap en opvoeding.  Gevolgd door een ademoefening voor hormoonbalans.  We eindigen met de voorbereiding op de dood en een meditatie om te doen voor het slapen gaan.

Ook als Kundalini Yoga nieuw voor je is kan je deelnemen aan deze workshop.

Over Rinske (Harnadh Kaur)rinske-frederiks-workshop-breath-is-life

De workshop wordt gegeven door Rinske Frederiks, Kundalini Yogadocent. Ze heeft met Esther van Eersel yogacentrum Suniya opgericht en geeft daar Kundalini Yoga. De afgelopen jaren heeft ze veel van de lifestyle adviezen van Yogi Bhajan uitgeprobeerd en overgenomen in haar dagelijks leven. Op alle levensgebieden heeft dat heling gebracht en helpt het haar om het beste van zichzelf te leven: als moeder, partner en leraar. Ze is dankbaar voor de mogelijkheid om deze eeuwenoude wijsheid met je te delen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen

Bewaren