Nog meer te doen...

Stoelmassage – Adelien Cobben

Adelien Cobben Stoelmassage 2015Ervaar een heerlijke Stoelmassage. Ontsnap even aan de festivaldrukte, neem een moment voor jezelf, en laat je energie stromen. Deze massage wordt gegeven door de kleding heen en is toegankelijk voor iedereen. De behandeling wordt afgestemd op jouw verhaal, wensen en klachten. De techniek is gebaseerd op Shiatsu, met invloeden uit de Thaise massage en Tuina en helpt om lichaam en geest te ontspannen. Adelien Cobben heeft sinds 2008 haar eigen praktijk in Ede, waar zij o.a mensen met kanker, of die kanker gehad hebben behandelt. De diverse gevolgde opleidingen en opgedane levenservaring maken haar behandelingen bijzonder, net zoals een ieder die bijzonder is! Wil je ook op andere plekken een (stoel)massage van Adelien ontvangen? Zie www.adelien.nl.

Bewaren

Transformatie massage – Laura Jonker

laura-jonker-meditatie

Op het festival kun je terecht voor een massage van 15 of 30 min. Mijn massages maken wat los en herstellen de verbinding met jezelf. Door de massage krijg je kans je bewustzijn te vergroten, kennis te nemen van wie je bent, van je behoeftes en intenties en je daarmee hernieuwd te verbinden. Op een manier die jou past.

De massage heeft een meditatieve insteek. Ik laat me volledig leiden door jou. Mijn handen volgen blokkades in het lichaam , die plekken waar het nodig is om aangeraakt te worden. Het resultaat is dat je dichter bij jezelf voelt, lichter en ontspannender.

Transformatie massage is een diepgaande massage (met kleren aan) waardoor je jezelf beter leert kennen, je vastgeroeste patronen, mentale overtuigingen of grenzen. Dat wat niet meer past kun je loslaten en transformeren.

Laura heeft na haar studie Bosbouw aan de WUR nog een 4-jarige HBO opleiding gevolgd tot IOKAI-Shiatsu Therapeut. Toen startte ze ook een biologische winkel en kreeg 3 kinderen. Daar paste de massages tijdelijk niet meer naast. Sinds maart 2014 heeft ze haar passie weer opgepakt en geeft ze in Wageningen transformatie massage en lichaamsgerichte therapie. “Ik ben zelf door diepe dalen gegaan in mijn leven en heb in die donkere periodes heel goed leren luisteren, naar mijn eigen stem, naar de taal van mijn lichaam en de roep van mijn ziel. Mijn handen kunnen die taal omzetten in aanraken en handelen. Deze kwaliteit zet ik graag in om andere bij te staan om hun eigen weg te bewandelen in openheid en vrijheid.”

Voor contact met Laura zie www.zijnvolzin.nl

Bewaren

Massage in de yogahangmat – Saskia

Saskia hangmatGemasseerd worden terwijl je lekker in de yogahangmat ligt? Dat kan in de unieke hangmat die Saskia in haar yogalessen gebruikt. Je krijgt een massage die als heel relaxed wordt ervaren. Je hoofd, nek en schouders worden door het doek heen gemasseerd. Je rug wordt door een speciale manier gestrekt en voeten krijgen een drukpuntmassage.

Saskia wil je een hangmatmassage op het festival laten ervaren van 15 minuten. Naast een massage kun je in de hangmat verschillende yogahoudingen doen waarvan de hoofdstand wel een speciale is omdat je wervelkolom ruimte krijgt en je nekwervels. Of even vliegen tijdens het festival. De tijd gaat vliegensvlug voorbij en het plezier die je eraan beleeft maakt dat jij je weer een kind voelt.

Saskia heeft een yogapraktijk in Ede en is ook Ayurvedisch masseur.

“Jarenlang werkte ik als sociotherapeut in de verslavingszorg en psychiatrie. Een hectische baan die mentaal veel vergde. Daarom zocht ik ontspanning in yoga. Sterker nog: van Yoga werd ik blij en gelukkig. Vanuit mijn Indische achtergrond raakte ik geïnteresseerd in de Oosterse filosofie en zocht ik naar de betekenis en verdieping van alle beeldjes en mystiek waarmee ik omringd was in mijn kindertijd. De kracht van yoga, mijn ervaring, mijn jeugd en achtergrond zorgden voor een grote maar logische verandering in mijn loopbaan. Ik maakte de gelukkige keuze om yogadocent te worden.”

Voor meer informatie over de hangmatyoga. Zie www.sasana.nl

Bewaren

Henna versiering – Shahila Admani

image1Shahila zet mooie henna versieringen op je hand: ‘Mensen kunnen gewoon bij mij aan tafel komen en een henna versiering laten zetten. Gemiddeld ben ik een paar minuten bezig, het duurt niet heel erg lang om zo’n strip te zetten. Het kan op de binnenkant van de hand, buitenkant of zelfs op de pols en of onderarm. Alles is mogelijk…! De henna mix ik helemaal zelf met essentiele olien en citroensap. Ik gebruik tea tree en kajapoet olie. Het is dus allemaal puur natuurlijk en veilig voor de huid. Als de kleur goed in kan trekken blijft een versiering gemiddeld 1 tot 1,5 week zitten. Voor meer voorbeelden neem een kijkje op de facebookpagina van Shahila www.facebook.com/hennabyshahila

Bewaren

Shop van Wanderlust Yoga

jannaDit jaar staat Janna van Wanderlust Yoga met een kraam op ons festival. Zij heeft ook een webshop met yoga producten. In deze shop vind je uitsluitend producten die op een eerlijke, duurzame en eco-friendly manier gemaakt zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige yogaleggings van Inner Fire, gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen of de op Bali met de hand gemaakte mala’s van rudraksha’s in combinatie met half edelstenen! Of de RVS drinkflessenvan Mizu in verschillende hippe kleurtjes, die BPA-vrij zijn en een levenslange garantie hebben. Alle producten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en allemaal persoonlijke favorieten van Janna zelf!

Voor inspiratie zie Wanderlust Yoga

Bewaren

Leven uit liefde voor eenvoud

wesselWessel Janssen is al jaren onze sponsor met zijn prachtige tenten en parasols. Dit jaar staat hij zelf met een kraam op het festival met zijn eigen webwinkel: Leven uit liefde voor eenvoud.

Wessel: “Ik bied via deze webwinkel biologische producten aan van de nieuwe band. Het assortiment bestaat vooral uit basisproducten. Mijn doel met deze webwinkel is, dat jij je voorraadkast relatief voordelig kunt vullen met de hoogste kwaliteit biologische producten. De Nieuwe Band koopt direct in bij boeren(coöperaties), waar ze langjarige contracten mee aan gaan en kiezen voor biologisch vanuit het hart. Zo puur mogelijk.”

Bewaren

Purify Coaching: essentiële oliën

marlene 2

Marlene Timmer staat met essentiële oliën op ons festival. Deze oliën worden al eeuwenlang gebruikt voor het ondersteunen van je immuunsysteem en bij fysieke ongemakken. Door de opkomst van de farmaceutische industrie zijn we vervreemd geraakt met de oplossingen van de natuur. Maar gelukkig maken steeds meer mensen de keuze voor pure, eerlijke producten die hun lichaam natuurlijk ondersteunen.

Marlene verkoopt de oliën van DoTerra. De oliën kunnen een emotionele ondersteuning zijn, maar ook als eerste hulp fysieke kit zijn ze fantastisch te gebruiken. Vanwege de hoge kwaliteit, zijn veel van deze oliën zelfs inwendig te gebruiken. Zo kun je op een natuurlijke manier werken aan je gezondheid.

Over Purify
Marlene: “De naam Purify heb ik gekozen omdat ik hou van puur en zuiver. Purificatie betekent zuivering, reiniging. Als je lichaam en je geest zuiver en puur is, bevordert dit je gezondheid. Puur met alles waar jij je mee voedt, dat is o.a. je voeding, maar ook wat je doet, hoe je denkt, je communicatie naar jezelf en de omgeving.”

Bewaren

Biologische lunch en lekkernijen

IMG_4521Het eten op het festival wordt verzorgd door Vreemde Streken en the Green Kitchen. Het zijn beide lokale cateraars uit Wageningen. Vreemde Streken verzorgt een heerlijke, gezonde biologische lunch. Deze lunch kun je bestellen als je je inschrijft op onze site. Lunch voor de kinderen is voor 3,50 te verkrijgen op ons festival.  The Green Kitchen verkoopt healthy treats, goed gezoete verleidingen en koffie voor de liefhebbers.

Bewaren

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen