Impressie van 2015Op zondag 14 juni 2015 vond de tweede editie van het Yogafestival Wageningen plaats, in en om Yogacentrum Suniya. Dertien (yoga)docenten uit Wageningen en omgeving werkten mee aan het geslaagde event. De tuin van Haagsteeg 4 was omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein met yogatenten en eetkraampjes voor thee, natuurlijk gezoete verleidingen en een yogische lunch. Er was veel belangstelling voor de introductielessen. In twee grote tenten kon men kennismaken met diverse yogastijlen, meditatie en mindfulness, met een meditatief mantraconcert tot besluit. Binnen werden diverse massages gegeven in de massagesalon en er waren yogaworkshops op zolder, in het yogacentrum. Er was ook voor kinderen veel te doen: ze gingen samen met mama naar de familie yoga en naar de speelse kidsyogales. In de “Kunstzinnige Speeltuin” konden de kinderen zich creatief uitleven met speksteen, zandschilderijtjes en mandala’s.

Deelnemers konden ontspanning vinden in de YinYang Yoga en Mindful Yoga. En in beweging komen met Vinyasa yoga en Dru yoga. Ze konden verdieping ervaren in Iyengar yoga en tijdens de energieke Kundalini yogales. Oefenen in aandachtig zijn in de meditatieles, bij de Breatwalk of workshop Mindful eten.

De workshop Klankyoga bracht de deelnemers in een diepe ontspanning door de klanken van diverse klankschalen. In de Ademworkshop kwamen ademtechnieken aan bod voor emotionele balans en meer energie. In de Flow Yoga workshop stond plezier en lekker los bewegen centraal. Fotografie: Elsbeth Bokma

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen