Waar en hoe?

In 2018 is er geen Yogafestival

Het Yogafestival vindt plaats op 11 juni 2017 van 10.00 tot 17.30 uur, in en om het monumentale pand aan de Haagsteeg 4 in Wageningen. We openen het festival met mantra zingen met Anadya Wouters en Wilco de Bruijn. Mantra’s openen je en brengen je lichaam en geest in balans.

In de boomgaard staan drie ruime tenten waar je mee kan doen met yoga en meditatielessen. Maak een keuze uit het kleurrijke programma aanbod en maak kennis met verschillende yogavormen en docenten uit Wageningen en omstreken. De yoga- en meditatielessen duren 60 minuten, met steeds een kwartier wisseltijd. Je kunt kennismaken met kundalini yoga, dru-flow yoga, mannenyoga, klassieke hatha yoga, shukra yoga, qigong, intuïtieve yoga, meditatie, gentle yoga, yin yoga en yang yoga. Voor de kinderen is er familieyoga, kinderyoga en een creatieve activiteit. De ruimte is beperkt in de lessen en workshops, je kan via de voorinschrijving op deze website een plaats reserveren.

Binnen in het Yogacentrum kan je deelnemen aan verdiepingsworkshops over yogafilosofie, yoga lifestyle, karam kriya (numerologie) en yin yoga.

Wat is er nog meer te doen? Drie verschillende soorten massage: stoelmassage, transformatiemassage en hangmatmassage. Nice price: 5 euro voor 1 kwartier massage, of 10 euro voor een half uur. Shahila maakt tegen een kleine vergoeding originele Indiase henna versieringen. Aan het einde van de dag bieden we alle deelnemers en betrokken vrijwilligers en docenten een heerlijke ontspannend klankconcert aan.  Elsbeth Snijdoodt en Viola Bennink laten ons genieten en diep ontspannen met de klanken van kristallen klankschalen en stem.

De inwendige mens wordt goed verzorgd: er is een vriendelijk geprijsde vegetarische, biologische lunch. Vreemde Streken serveert een heerlijke maaltijd voor 7,50 euro, met een lekkere soep, brood en salade. In de Chaibar is de hele dag gratis thee verkrijgbaar (neem daarvoor je eigen beker mee). Verwen jezelf met iets lekkers bij de thee of koffie, goed gezoet van the Green Kitchen.

Deelnamekosten

Een dagkaart voor het festival kost 17,50 euro (25,- aan de kassa). De dagkaart geeft toegang tot het mantra meezing concert, alle lessen en workshops en het klank concert aan het eind van de dag. Kosten voor een lunch bedragen 7,50 euro. Je reserveert en betaalt de lunch vooraf met je dagkaart van het festival. Kinderen tot 12 jaar betalen 3 euro. Daarvoor kunnen ze deelnemen aan de yogalessen en creatieve activiteiten. Er is ook een kinderlunch verkrijgbaar op het festival, tegen contante betaling.

Neem wat contant geld mee, voor de koffie en lekkers, voor een massage of een henna versiering. Thee is gratis. We vragen je om je eigen beker mee te nemen, dan kun je zelf de hele dag thee halen in onze Chaibar. Neem ook je eigen yogamatje en/of een badlaken mee. Matjes zijn eventueel te huur voor 2,50 euro.

Inschrijven, reserveren en betalen

Inschrijven voor het festival kan hier op de website. Wanneer we je betaling hebben ontvangen sturen we je een bevestiging van je inschrijving. Deze bevestigingsmail is je entreebewijs, bij de kassa wordt je gevraagd deze mail te laten zien. Bij je inschrijving kan je maximaal 3 plaatsen reserveren in een introductieles of workshop naar keuze. Je reservering is geldig vanaf het moment dat we je betaling hebben ontvangen. Je kunt ook altijd op de dag zelf kijken of er nog plaats is in de lessen. Als je bij de kassa een dagkaart koopt betaal je 25,00 euro.

Wat neem ik mee?

  • Een eigen mok om thee in te drinken.
  • Contant geld
  • Makkelijk zittende kleding, waarin je lekker beweegt.
  • Een waterflesje om te drinken tijdens de les.
  • Je eigen yogamatje (of badlaken), dekentje en kussen als je dat nodig hebt voor de ontspanning.

Als je geen eigen yogamatje hebt kan je er een huren op het festival voor 2,50 euro. We bedanken onze sponsor Wessel Jansen van de bio webshop Leven uit liefde voor eenvoud voor zijn bijdrage om dit festival mogelijk te maken!

Inschrijfformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Je kunt alleen nog kaarten aan de kassa van het festival kopen. Er is genoeg plaats in de meeste lessen en workshops.

Help Tekst

Let op: Vul hier dus alleen het aantal volwassenen in dat gebruik wil maken van de lunch. Er is een aparte lunch voor kinderen. Deze kan dan op het festival betaald worden.

Delen mag!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

yoga-dance-meditation-healthy-treats

Ticket Yogafestival Wageningen
Programma Yogafestival Wageningen
Lokatie Yogafestival Wageningen